Stockholm Tap
Steppdans i regionen
Nyheter i Årsta 2021:
Stockholm Tap

Prova på stepp

Den 31 augusti 2021 finns tillfälle att prova steppdans i Årsta Folkets Hus veckan efter kan man sen börja på nybörjarkursen om man känner att steppdans är något man tycker är roligt och vill lära sig mer om. Se mer under Steppkuser för kursstarter, tider etc.

Det kommer att finnas steppskor att låna på plats. Obs!! man behöver ej ha steppskor för att börja steppa det fungerar också med en sko med en hård sula till ex. läder eller plast.

Anmälan är ett måste för prova på stepp då vi inte vet hur restriktionerna från FHM ser ut i slutet av augusti. Lokalen är rymlig så man kan hålla ett större avstånd mellan varje deltagare. Skicka ett SMS till 0703225024 eller mejla till larsa@stockholmtap.com med namn på dom som vill komma så bekräftar vi anmälan så fort vi hinner. Skulle intresset bli stort kan vi ordna ytterligare en prova på lektion timmen efter dvs kl. 19:00-20:00.

Prova på steppen är gratis.

Datum/Tid: Tisdag 31 augusti kl. 18:00-19:00
Adress: Årsta Folkets Hus, Årstatorg 5, Årsta
Lokal: Loftet
Vägbeskrivning från Årsta torg: Gå in i entren med skylten "ÅRSTA CENTRUM" ovanför och sen direkt till höger till foajen ta sedan den stora stentrappen upp och du är framme.

Tipsa gärna vänner och bekanta.

Varmt välkommen!
/Larsa